Noi suntem o echipa de experti

Reparatii frigidere:

Cand un frigider sau congelator se strica sau are o problema, timpul este de esenta.

Reparatiile care dureaza o lunga perioada de timp pot duce la alterarea produselor alimentare si la pierdea de bani datorata lipsei unui congelator sau frigider.

Alte companii pot ajunge la tine dupa mai multe zile, astfel încat este foarte important sa gasiti omul potrivit.

Reparatii Frigidere

La repararea frigiderelor prestam mai multe servicii diferite si oferim service pentru toate marcile si modelele.

Nu vom refuza niciodata repararea.

În cazul în care alte companii pot ajunge la tine dupa zile intregi, noi ne vom stradui sa facem tot posibilul pentru a ajunge la tine în aceeasi zi.

Oferim o forma convenabila de a ne contacta online, care va permite sa programati repararea dvs. prin intermediul internetului.

Dumneavoastra nu va trebui sa asteptati pentru o reparatie si stati la domiciliu în timpul unui anumit interval de timp, asteptandu-ne pe noi.

La ora si ziua în care va facem programarea, vom fi la usa dumneavoastra.

Nici ore de asteptare pentru un om de reparatii care ar fi trebuit sa fie la domiciliul dumneavoastra cu mult înainte.

Toti tehnicienii si angajatii nostri sunt foarte instruiti în reparatii frigidere, precum si repararea congelatoarelor.

 

Nu exista lucru prea mare sau prea mic pentru noi referitor la reparatii frigidere

Tehnicienii nostri trec prin cea mai aprofundata formare si sunt tinuti la curent cu practica lunara de formare si materiale de lectura.

Toti tehnicienii nostri sunt, de asemenea, autorizati pentru reparatii frigidere in Bucuresti, precum si repararea congelatoarelor.

Tehnicienii nostri sunt asigurati si completam, de asemenea, o verificare amanuntita a antecedentelor pentru fiecare dintre angajatii nostri.

Puteti sta în siguranta în cunostinta de faptul ca reparatia frigiderului sau congelatorului reparatii dumneavoastra este în maini bune si nu aveti de ce sa va faceti griji.

Cand vrei sa vii la noi pentru servicii de reparatii frigidere sau serviciu de reparatii congelatoare intrati pe site-ul nostru, astfel încat sa puteti arunca o privire la tot ceea ce va oferim.

Pe site-ul nostru avem oferte speciale unice.

Aceste oferte speciale nu sunt emise în alta parte; nici la telefon, nici prin posta.

Aceste oferte speciale sunt exclusive pe internet si va pot ajuta sa economisiti bani pe reparatia unui frigider sau a unui congelator.

Oferim, de asemenea, reduceri pentru seniori si veterani cu compania noastra, astfel încat sa puteti economisi si mai multi bani pe reparatiile dumneavoastra.

Toate piesele reparate de noi sunt acoperite de o garantie foarte buna.

In functie de partea pe care o schimbam, garantia poate acoperi oriunde de la trei luni la saizeci de luni.

Aceasta garantie nu este oferita la multe alte companii de servicii de reparatii.

reparatii congelatoare

Daca aveti nevoie de o reparatie in aceeasi zi, putem executa reparatia pentru tine, indiferent daca acesta este pentru frigider sau pentru congelator.

Cu toate acestea, cu programarea noastra on-line convenabila, veti gasi ca este usor pentru a programa o intalnire cu noi si reparatia dvs. se va face rapid.

Intrati si vedeti ce puteti gasi pe site-ul nostru.

Discount-urile si informatiile companiei sunt chiar acolo, pe pagina noastra pentru tine.

Contactati-ne azi, daca aveti nevoie de o reparatie frigider sau o reparatie congelator.

2 Replies to “Noi suntem o echipa de experti”

  1. Buna dimineata,imi pare bine ca am dat de o echipa de profesionisti….problema…am o combina Artic cu un singur motor la care initial a mai functionat doar congelatorul si frigiderul nu,apoi nici unul nici altul….din ceea ce am citit pe net,am constatat ca este vb de vaporizator care pierde freon….asa incat ma las pe mana specialistilor dvs ptr remediere.Doresc sa stiu de la inceput costurile operatiei deoarece daca reparatia+manopera este aproape cat ale unei noi combine…….prefer sa cumpar nou.In speranta ca,….contactul cu dvs va fi unul prompt,va multumesc si va las un nr de contact al sotiei care maine 05.07.2014 este acasa la dispozitia dvs…..tel.0743363657.Cu stima,Robert Sotir.

  2. Ieri miam dat sea-ma ca mi sa strigat motorul si-mi sa oprit frigiderul in priza nam opservat ceam realizat sa-mi nu imi repar frigiderul in sal inlocuiesc adica sa-mi cumpar altul ca am garantie pe magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.